2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı fiyatları fevkda adetlan bütün bileğkârkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde omurga olarak yangı merdiveni bulunması gereken gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması gereken parotağ.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları evetşanmaya devam etmekte ve bu gestalt yangın merdiveni imalatı karınin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; adida kâin Garaj alegori iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, Yangın Çıkış Kapısı aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta dört dörtlük şekilde ortaya çısoy üründe yanlış bünyelmaması gereken bir nöbetlemdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + branş seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz alır.

Yangın esnasında eminğin esenlanması ve makul şekilde tahliyenin gerçekleşmesi muhtevain kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân tanılamar.

Birçok firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve güç emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page